Een fantastische zondag, mooi weer en heel mooi tennis gezien. Groen speelde vandaag thuis tegen de Maten uit Apeldoorn. Jennifer, Daan, Jens en Roan haalden maar liefst 49 games binnen en maar 11 games tegen. Zij wonnen dan ook verdiend met 6-0. Geel t/m 14 had het wat moeilijker. Zij speelden tegen ’t Stort uit Amersfoort en hadden ook nog de pech dat Jan wegens ziekte niet kon spelen. Gelukkig kon den ze Stijn nog uit bed bellen en die was bereid om in te vallen. Dyone, Jos, Senna en Stijn moesten wel toezien hoe in een aantal spannende partijen de winst met 4-2 naar ’t Stort ging. Gelukkig waren er ook ouders die foto’s gemaakt hebben bij de uitwedstrijden. Oranje , met Kimberly, Madelief, Mitzi, Finn en syb werden verdienstelijk 3e bij Strokel. In hooglanderveen speelde het mixteam geel tegen de gelijknamige club. Na het stoppen met tennis van Helmich waren de ogen gericht op Cars die zijn plaats had ingenomen. En dat pakte goed uit. Yara, Savanna, Cars en Lucas wonnen hun 1e wedstrijd met 4-2.