Hadden we vorige week zondag al een topdag met het jeugdtennis van de Vale Ouwe, gisteren 27-9 deden ze het nog een keer over . Het Rode team met Jouk, Rowan, Precilla, Zoe, Fiene en Roos speelden bij Irminlo en lieten hele mooie wedstrijdjes zien aan de meegereisde ouders. Team Oranje met Finn, Syb, Mitzi, Kimberly en Madelief werden 1e met tegenstanders als LTV Leusden, Strokel en Weldam. Knap hoor. Team Groen speelde tegen Uchelen. Jens, Daan, Jennifer en Roan kenden geen genade en pakten de volle winst. Het werd 6-0. Alhoewel Jennifer het in de 1e set nog wel even moeilijk had. Team Geel t/m 14 jaar speelden deze dag tegen Soestdijk. Senna , Jan en Jos waren vrij maar de laatste twee kwamen wel met hun ouders het team aanmoedigen. Dyone, Stijn, Max en Olivier lieten puik tennis zien. Olivier had het ook even moeilijk, zijn tegenstander speelde erg goed, maar ook hij wist in de tie-break de wedstrijd naar zich toe te trekken en ook dit team won met 6-0. Team Geel t/m 17 speelde uit bij NTC in Nijkerk . Pim was zo sportief om de open gevallen plaats van Cars in te nemen. Hij had er zelfs extra voor getraind( Top Pim). Linge had hier een zeer spannende partij die zij naar zich toe wist te trekken in de tie-break. Samen met Lucas en Yara won het team deze wedstrijd met maar liefst 5-1. Proficiat. Nanouke en Savanna hadden deze dag vrij. Al met al dus weer een zeer geslaagde tennisdag voor de jeugd van de Vale Ouwe.