Zondag 4-10 jongstleden was het weer het 1e weekend dat er geen bezoekers bij de jeugdwedstrijden aanwezig mochten zijn. De dag begon ook nog met regen en als je dan de vrolijk aangeklede tafels en het kopje koffie moet missen is er niet zoveel aan. Gelukkig hebben de spelers hun potje kunnen spelen en alweer met veel succes. Rood werd helaas bij Strokel weggestuurd, de miezerregen was ze waarschijnlijk teveel, maar Oranje met Finn, Syb, Mitzi,Kimberly en Madelief mochten wel spelen. Zij hadden niet hun beste dag en werden uiteindelijk 4e. Voor Geel uit bij Vathorst, met Dyone, Stijn, Max, Olivier, Senna, Jan en Jos verliep het beter. Zij wonnen deze wedstrijd met 4-2. Team Groen met Jens, Daan, Jennifer en Roan speelden thuis tegen de nummer 4 De Zweepslag. Roan had er nog een beste kluif aan aan, maar uiteindelijk wonnen zij ook weer vandaag met 6-0. Zij staan hiermee 7 punten boven de nr.2 Het Laakhuisje. Gemengd Dubbel Geel met Savanna, Nanouke, Cars en Lucas speelden thuis tegen Weldam en zij wonnen met 4-2. Dit team staat nu op een mooie 4e plaats en aankomende zondag spelen zij thuis tegen de nr.1 Randenbroek.