Zou het vandaag 30-12 droog blijven, dat was de vraag waar Helma zich ’s morgens mee bezig hield. De verwachtingen waren dat er veel regen zou vallen en dat zou jammer zijn. Uiteindelijk waren we net klaar toen het begon te regenen. We hebben al uit moeten wijken naar buiten, we mochten geen gebruik maken van de kantine en was ook het programma daar op aangepast. Achter elkaar door tennissen voor iedereen, geen tafeltennis en sjoelen en geen lekkere hapjes zoals andere jaren. Dit jaar ook alleen maar enkelspelen, maar goed volgend jaar hopen we weer op betere tijden. Van de 47 opgegeven kinderen hebben zich helaas er ook 2 zich af moeten melden wegens ziekte. Vandaag dus geel. ’s Morgens 10 kinderen die lekker fanatiek waren en waar uiteindelijk de finale bestond uit Jens en Max. Jens had alle wedstrijden in de poule gewonnen en bood in het begin goed tegenstand. Max zit al langer op tennis en je kon zien dat de ervaring van Max hem aan de overwinning hielp. ’s Middags waren het de ervaren geel spelers. Helaas moest Sarina wegens ziekte verstek laten gaan en moest het hele programma daardoor aangepast worden. We hadden Jylan als gastspeler, hij is lid van de Vale Ouwe maar speelt competitie bij de andere Puttense tennisclub. Hier zagen we ook mooie wedstrijden en ook deze groep had er plezier in. Uiteindelijk won Jylan in zijn poule en Lucas van de Kamp wist in zijn poule 1e te worden. Lucas zit andere jaren in deze periode in het buitenland, maar met de huidige omstandigheden was hij thuis en kon voor het eerst meedoen. De finale Jylan tegen Lucas. Alle wedstrijden waren op tijd vastgesteld en ook deze finale. In deze finale had Lucas geen enkele moeite met Jylan en hij won dan ook gemakkelijk met 5-1. Hiermee mocht Lucas zich winnaar noemen en mocht hij hij de wisselbeker overnemen van Yara, die vorig jaar 1e werd.