13 Juni 2021 voor het eerst sinds lange, lange tijd mocht onze jeugd weer tennissen. Prachtig weer zorgde voor een mooi decor. Helaas voor het 1e mixed team werd zaterdagavond alsnog hun wedstrijd bij Weldam afgelast ivm te weinig spelers. Maar Rood met Tess, Olivier, David en Jesse speelden mooie wedstrijdjes bij de Vale Ouwe en deden het erg goed. Geel 1 met Max, Jan, Joshua en Olivier ( Dyone had vandaag vrij) speelden allen een puike partij tennis tegen Barneveld, waarbij er enkele driesetters nodig waren om de partijen te winnen en de einduitslag was dan ook 4-2 voor de Vale Ouwe. Geel 2 met Jens, Jennifer, Daan en Roan speelden hun eerste wedstrijd in geel. Zij wonnen overtuigend en verdiend met 6-0 van Hooglanderveen. Team Groen met Syb, Madelief, Tristan, Bjorn, Mitzi en Kimberly waren bij Strokel te gast. Zij wisten uit met goed tennis te winnen met 4-2.Team Oranje was aanwezig bij Randenbroek. Sem, Roos, Zoe, Precilla en Jouk werden daar de dagwinnaar. Een goede opsteker voor alle spelers, Vale Ouwe en natuurlijk trainer Helma van Breda.