Gisteren was het alweer de 2e competitiedag voor de jeugd van Vale Ouwe. Bewolkt maar wel lekkere temperaturen brachten weer veel spelers op de been. Groen heeft deze dag niet gespeeld, hun tegenstander kon geen team op de been brengen. Geel t/m 17 jaar met Linge, Nanouke, Lucas en Senna speelden thuis tegen Hooglanderveen. De dames moesten helaas hun meerdere erkennen in de dames van de tegenpartij, maar de heren en de mixen werden gewonnen. Dus de eerste overwinning was binnen , het werd 4-2 voor de Vale Ouwers. Geel 1 t/m 14 jaar bestaande uit Dyone, Joshua, Olivier en Max wonnen met 5-1 uit bij Weldam en hadden hun tweede overwinning te pakken. Geel 2 t/m 14 jaar met Jennifer, Daan, Jens en Roan wonnen uit bij Randenbroek met maar liefst 6-0. Ook zij behaalden hierbij hun tweede overwinning. Oranje met Fiene, Jouk, Precilla, Roos en Zoe werden weer dagwinnaar evenals vorige week. Al met al weer een dag om trots te zijn op de jeugdspelers van de Vale Ouwe.