Afgelopen zondag 27 juni was het weer voor veel jeugdtennissers een competitiedag. Helaas hebben wij geen info over wat Rood heeft gedaan, maar Oranje wat al 2 weken dagwinnaar was geworden  moest het nu bij Vathorst doen met een 2e plaats, Precilla, Roos, Zoe, Lot, Roan en Sem hebben weer uitstekend hun best gedaan. Geel 13-17 jr. speelde uit bij Irminloo.  Nanouke , Savanna, Lucas en Senna kwamen met een knappe 4-2 overwinning thuis en zijn dus nog steeds ongeslagen. Vale Ouwe Geel 11-14 jr 1 speelden thuis tegen Flehite. Deze stonden in punten aan kop in deze competitie, maar Dyone, Joshua, Max en Olivier stuurden dit team met een 5-1 nederlaag naar huis. Ook zij zijn ongeslagen en staan nu ook in punten bovenaan. Geel 11-14 jr. 2 speelden thuis tegen NTC. Jennifer, Jens, Daan en Roan kregen nu wat meer tegenstand maar wonnen uiteindelijk met 4-2 en ook zij zijn nog ongeslagen. Vale Ouwe Groen tenslotte met Kimberly, Madelief, Mitzi en Bjorn speelden thuis tegen het Laakhuisje. Leuke partijen, soms spannend en zelfs een driesetter brachten de overwinning bij ons team en zij wonnen met 4-2 en zijn net zoals alle andere teams nog ongeslagen. Wat een trainer moet er wel niet rondlopen bij de Vale Ouwe ?