11-7 was de 5e en laatste competitiedag voor de jeugd van Vale Ouwe. Na de vervelende corona periode gewoon 5 weken lekker tennissen. En hoewel het geen officiele competitie was, werd er natuurlijk wel gestreden om de winst. Rood zoals alle weken deed het weer ontzettend goed, Groen is na alle weken winst geeindigd als 2e. Geel t/m 14, team 1 en 2 bleven ongeslagen en wonnen ook vandaag weer met 6-0. Geel t/m 17 eindigde ook verdienstelijk als 2e. Al met al spelers waar de Vale Ouwe en trainer Helma trots op kunnen zijn. 32 kinderen waren er bij de afsluiting. Enkele ouders hadden patat gebakken en hapjes gemaakt en alle spelers kregen een gouden standaard met opdruk aangeboden door de Vale Ouwe. Het was een prachtige afsluiting. Wij wensen iedereen een hele mooie vakantie en na de vakantie weer op naar de najaarscompetitie.