Afgelopen zondag 19-9 mochten alle jeugdteams van de Vale Ouwe hun vaardigheden laten zien op de tennisbaan. Bij ROOD deden voor de Vale Ouwe mee, Noa, Saar, Pien, Olivier, David en Tess. Zij speelden tegen kinderen van Strokel, Irminlo en de Punt. Armando van Breda deed de warming up en Helma , Elisa en Armando begeleiden de wedstrijdjes. Leuk om al deze enthousiaste kinderen te zien. ORANJE, met Sem, Tristan en Jouk speelden uit bij de Punt in Zeewolde. Met goede wedstrijden werden zij evenals vorige week weer dagwinnaar. GROEN speelde uit bij Strokel. Syb, Tristan, Zoe en Roos lieten zien dat ze bij de beste behoorden. Zij wonnen maar liefst met 6-0. GEEL 11/14 speelden uit bij Weldam. Mitzi, Daan, Jens en Roan haalden alles uit de kast en wonnen met 4-2. GEEL Meisjes 13/17 speelden thuis tegen de Sprenkelaar. Met Jennifer, Linge, Nanouke en Savanna speelden deze dames voor het eerst samen in een team. Voor Linge was het tevens haar laatste wedstrijd voor de Vale Ouwe, zij vertrekt naar het buitenland voor twee jaar. Er werd waardig afscheid van haar genomen en zij won overtuigend haar dubbel. De andere meiden deden het uitstekend en ook zij wisten de wedstrijd te winnen met 4-2. GEEL Jongens 13/17 speelden thuis tegen Irminlo. Hier zaten ook pittige wedstrijden tussen, waarbij de conditie ook een rol speelde. Max en Jan moesten tot het uiterste gaan en bij Max werd de Super tiebreak zelfs met 17-15 gewonnen. Ook Jan had het zwaar en speelde ook een tiebreak, hij won met 10-5. Uiteindelijk ging ook dit team er met de winst van door. Zij wonnen met 4-2. Al met al een prachtige tennis dag met alleen maar winst voor de jeugdteams van de Vale Ouwe.