Zondag 10 oktober, een zonnige dag bij de Vale Ouwe. ROOD  van Vale Ouwe speelde met Soesterkwartier, Lockhorst en Nieuwland weer prachtige wedstrijdjes onder leiding van Helma, Elisa en Armando. De kinderen deden weer hun uiterste best en er was natuurlijk in de pauze weer gelegenheid om wat gezonds te eten en te drinken. GROEN met Fien, Madelief, Precilla en Zoe speelde thuis tegen Irminlo. Helaas hadden zij maar 3 spelers en konden niet alle wedstrijden gespeeld worden. Maar Vale Ouwe wist met 4-0 te winnen. Goed gedaan meiden. GEEL t/m 14 met Kimberly, Jens, Roan en Syb speelden tegen Alta. Vale Ouwe wist knap te winnen met 4-2 waarbij opgemerkt dat Syb voor het eerst in geel meespeelde. Top boys. Het ORANJE team met Lot, Jouk en Tristan speelde uit bij Hooglanderveen en eindigden daar op de 2e plaats. Jongens GEEL t/m 17 met Daan, Lucas, Max en Senna speelden uit bij Vathorst. Daan Leugs speelde voor het eerst in het grote geel en won zijn beide potjes. Knap. Dit team van Vale Ouwe won met 6-0. Onze meisjes GEEL t/m 17 met Britt, Dyone, Jennifer en Savanna moesten uit naar OTV. Zij kregen daar te maken met een fantastisch spelend team en hoe zij hun best ook deden, deze strijd werd verloren met 6-0. Al met al een mooie en sportieve zondag.