Afgelopen zondag speelde ROOD uit bij Nieuwland. Noa Deniz, David en Olivier hebben er weer een mooie zondag van gemaakt en hebben gespeeld tegen Nieuwland, Soesterkwartier en Lockhorst. ORANJE met Jouk, Lot en Tristan speelden thuis tegen Hooglanderveen, Irminloo en Randenbroek. Dit keer werden zij 3e. GROEN had deze dag vrij en speelt a.s. zondag uit bij de Eemslag. GEEL t/m 14 speelde uit bij Strokel en Kimberly, Mitzi, Roan en Jens behaalde daar een mooie 3-3 en staan op de 4e plaats. GEEL t/m 17 meisjes met Nanouke, Savanna, Dyone en Jennifer speelden tegen de nr.2 Heerde. ze verloren uiteindelijk met 4-2 maar konden tevreden zijn over hun prestaties. Ook zij staan op de 4e plaats. GEEL t/m 17 jongens met Jan, Jos, Lucas, Olivier en Senna hadden het thuis moeilijk tegen NTC. Het werd uiteindelijk 3-3 en hiermee staat dit team van Vale Ouwe op de 3e plaats.