Afgelopen zondag 31-10 was het voor sommigen de laatste competitiedag. Enkele teams moeten a.s. zondag nog een inhaalwedstrijd spelen. Het is een zwaar najaar geworden. Voor sommigen voor het eerst op een hoger niveau, anderen voor het eerst in een meisjes en/of jongensteam. Een ding was duidelijk, er is met veel plezier en inzet gespeeld. Het mixteam geel t/m 14 speelde thuis tegen de nr.1 Hoogland. Het was een duidelijke nr. 1 met allemaal goede tennissers en ons team had de pech dat Daan uitviel met een hamstring en de partij op moest geven. Hij had zeker kansen tegen zijn tegenstander. Gelukkig was Syb bereid om zijn vrije dag op te offeren en de dubbel voor hem te komen spelen. Roan en Jens hebben het hele seizoen knap gespeeld, maar ook zij hadden hun dag niet. En Mitzi heeft alles gegeven wat zij kon, maar tegen een sterke jongen spelen is dan wel heel moeilijk. Ook samen met Syb in de dubbel lieten ze nog een aantal mooie games zien. Helaas verloor het team wel met 6-0. Het meisjesteam met Dyone, Jennifer, Nanouke en Savanna hadden ook de pech om tegen de nr.1 te spelen . Spitsbergen was ook te sterk en won met 6-0. GROEN met Bjorn, Madelief, Roos en Zoe hadden ook de pech om tegen de nr.1 Barneveld te moeten spelen. Ook zij verloren met 6-0, terwijl volgens eigen zeggen ze allemaal goed gespeeld hadden. Het jongensteam speelde uit bij de Punt in Zeewolde. Lucas, Jan, Jos en Max hielden de eer van deze dag voor de Vale Ouwe hoog door met 5-1 te winnen. Al met al een zwaar seizoen, waarbij de meeste teams in de middenmoot zijn geeindigd. Een goede prestatie. Volgende week de laatste dag.