Voetbaltechnieken

Mentale training

Tactiek & fysiek

Over Fit2Shoot

 

fit2shoot

Eigenaar Armando van Breda heeft de opleiding Sport en Bewegen op het hoogste niveau in Amersfoort afgerond. Gebleken is dat hij gevoel heeft om les te geven, maar vooral dat hij sporters aanvoelt en ze kan motiveren.

Vanaf zijn 7e jaar is hij al met voetbal bezig en zijn vader heeft hem gestimuleerd om vanaf dat moment alles met zijn linkervoet te gaan doen. “Een goede voetballer moet beide voeten kunnen gebruiken” aldus zijn vader.

Vanaf zijn 9e jaar heeft Armando elk jaar voetbalscholen bezocht en daar heel veel ervaring opgedaan.

Ervaring en Doel

Armando heeft bij de KNVB, Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente, ProCamp en ook enkele regionale voetbalscholen gevolgd en daar heeft hij geleerd hoe belangrijk het voetenwerk in de sport is.

Dat wil hij nu zowel tennissers als voetballers aanleren om nog meer uit hun sport te halen en hun voetenwerk nog beter te maken.

Op dit moment geeft hij ook les bij TomFit en de voetbalacademie van Sparta beide in Nijkerk.

voetbalopleiding

Armando heeft naast de voetbalscholen ook veel ervaring opgedaan als speler bij SV Spakenburg,  v.v. Sparta Nijkerk en bij DVS ‘33 uit Ermelo. Bij DVS ‘33 heeft hij als buitenspeler het kampioenschap van de 3e Divisie mogen meemaken. Het seizoen 2019-2020 speelde hij 2e Divisie tegen verschillende profclubs. Het coronavirus maakte daar vroegtijdig een einde aan. Dit seizoen gaat hij spelen bij S.D.C. uit Putten en hoopt daar zijn snelheid en techniek een verdere boost te kunnen geven.

Meer weten over onze voetbalacademie?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak.  Bel of mail Armando van Breda, hij kan al jouw vragen beantwoorden.

Armando van Breda
Trainer voetbalacademie

06-37295828

armando@fit2hit.nl