Sponsoren Vale Ouwe

LEER BETER TENNISSEN

Zowel kinderen als volwassen kunnen tennisles volgen. Tennisles voor groepen en privé-tennisles zijn alle twee mogelijk.

Het niveau maakt niet uit, iedereen kan instappen en we starten samen met het verbeteren van jouw tennisvaardigheden.

Trainingen

Wilt u zich opgeven voor een training (geldt voor jeugd EN voor senioren), dan moet u lid zijn van de Vale Ouwe. Neem voor het Vale Ouwe-lidmaatschap contact op met de ledenadministratie. De trainingen lopen van oktober tot en met maart en van eind maart tot en met eind september.

In de schoolvakanties (basisonderwijs, d.w.z. de voorjaars-, mei-, zomer- en kerstvakantie) wordt er geen training gegeven! De meivakantie behelst 1 week. Daarnaast wordt er ook niet op zon- en feestdagen lesgegeven. De trainingen duren 1 uur.

Lesgeld

Gekozen kunnen worden uit de volgende lesvarianten: a. privéles per 10 lessen b. privéles per 20 lessen c. groepsles met 2 pers. per 10 lessen d. groepsles met 2 pers. per 20 lessen e. groepsles met 4 pers. per 10 lessen e. groepsles met 4 pers. per 20 lessen

U kunt  hier het inschrijfformulier privétrainingen downloaden: inleveren bij onze trainer Helma van Breda of in de brievenbus van de “trainer” in het clubhuis. Helma is te bereiken via 06-19937728.

Nogmaals: training volgen….eerst lid worden!!!

Voor meer info

fit2hit.nl

Telefoon

06-19937728

E-mail

helma@fit2hit.nl

Locatie

P.L.T.C. De Vale Ouwe Putten

Hooiweg 6a
3882 MS
PUTTEN

Over Fit2Hit

HELMA VAN BREDA

Enige jaren geleden heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik heb de KNLTB-opleiding voor tennisleraar gevolgd inclusief Tenniskids en heb daarbij mijn tennislicentie A gehaald. Ik ben les gaan geven op verschillende verenigingen om zoveel mogelijk ervaring op te doen.

PASSIE

Tennissen is al sinds mijn jonge jeugd mijn passie en dit deel ik graag met anderen. Als 7-jarige begon ik met tennis bij het Laakhuisje in Putten. Elk vrij uurtje was ik te vinden op de tennisbaan. Ook bij de bond vonden ze dat ik best een partijtje kon slaan en heb daar ook jaren extra trainingen gevolgd. Hierna heb ik tot mijn 18e bij TV Strokel gespeeld omdat ik mij daar meer kon ontwikkelen. In de jaren die volgden heb ik achtereenvolgens bij Vale Ouwe Putten, NTC Nijkerk, Alta Amersfoort en LTC Barneveld gespeeld, steeds op 2e of 3e klas niveau. Mijn huidige ranking is 3 in de single en 3 in de dubbel.

OPLEIDING

Door de jaren heen heb ik les gehad van fantastische trainers zoals o.a. Sander Rutgers en Ron Timmermans. Ik neem hun bezieling, enthousiasme en kwaliteiten mee als inspiratie voor de trainingen die ik geef. Sinds 2014 heb ik mijn B licentie en heb ik intussen de applicatie tenniskids blauw en tennisfit voor 45 plussers afgesloten. Daarmee ben ik in het bezit van alle relevante opleidingscertificaten die er voor verenigingstennisleraren beschikbaar zijn. Nu ga ik me voorbereiden op mijn C licentie.

 

ERVARING

Ook naast de baan ben ik met tennissen bezig geweest. O.a. als verkoper bij een Intersport vestiging met het accent op advisering van het complete tennisprogramma. Ik ben er van overtuigd dat ik de capaciteiten heb om samen met jullie alles uit tennis te halen wat mogelijk is.

NIEUW* TENNISKIDS BLAUW

Bij tenniskids blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis aan de hand van verschillende oefeningen. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste bal-en racketvaardigheden. Plezier en samenspel staan hierbij voorop. Dit gaan we doen in samenwerking met ouders.

NIEUW* 45+ UITDAGING

Hoe zorgen we ervoor dat onze bestaande 45+ leden zo lang mogelijk plezier houden in tennis en zo lang mogelijk fit blijven? Het is een combinatie van een verkorte reeks tennislessen waarmee mensen hun spel kunnen verbeteren, gezelligheid en aandacht voor een verantwoorde belasting van het lichaam.

DOE MEE MET EEN
GRATIS PROEFLES!

WAT JE ZOAL KUNT LEREN BIJ ONS

N

LEER VERSCHILLENDE TECHNIEKEN MET JE BACKHAND

N

MET MEER TOPSPIN JE FOREHAND SPELEN

N

JE SERVICE HARDER EN MET ROTATIE SLAAN

N

POSITIESPEL IN HET DUBBEL VERBETEREN

N

VOLLEYS EN SMASHES PERFECTIONEREN

N

LEER MENTAAL DE WEDSTRIJD WINNEN

N

VOOR ELK PROBLEEM EEN OPLOSSING

MEER WETEN OVER ONZE TENNISOPLEIDING?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak. Kinderen kunnen met hun ouder(s) een proefles meedraaien om te kijken of ze het leuk vinden. Bel of mail Helma van Breda, zij kan al jouw vragen beantwoorden.

Info

Telefoon

06-19937728

E-mailadres

helma@fit2hit.nl

Locatie

P.L.T.C. De Vale Ouwe Putten

Hooiweg 6a
3882 MS
PUTTEN

contact fit2hit