Voetbaltechnieken

Mentale training

Tactiek & fysiek

Voetenwerk

Het verbeteren van de looptechniek

Voetenwerk kan voor alle sporten gebruikt worden, maar wij leggen ons toe op tennis en voetbal.

Bij het verbeteren van de looptechniek wordt vooral gelet van het bewegen op de voorvoet, waarbij de armen meebewegen en een goede houding van groot belang is.

De trainingen worden ingepast in de lessen zowel bij tennis als voetbal. Op verzoek kunnen er ook oefeningen voor thuis meegegeven worden.

Voetenwerk is voor kinderen, maar ook voor volwassenen van groot belang.

Sneller worden? Doe mee!

Armando van Breda

Armando van Breda doet de opleiding Sport en Bewegen in Amersfoort. Gebleken is dat hij gevoel heeft om les te geven maar vooral dat hij sporters aanvoelt en ze kan motiveren. Vanaf zijn 7e jaar is hij al met voetbal bezig.

Zijn vader heeft hem gestimuleerd om vanaf dat moment alles met zijn linkervoet te gaan doen. “Een goede voetballer moet beide voeten kunnen gebruiken” aldus zijn vader. Vanaf zijn 9e jaar heeft Armando elk jaar voetbalscholen bezocht en daar heel veel ervaring opgedaan.

Ervaring en doel

Armando heeft bij de KNVB, Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente, ProCamp en ook enkele regionale voetbalscholen gevolgd en daar heeft hij geleerd hoe belangrijk het voetenwerk in de sport is.

Dat wil hij nu zowel tennissers als voetballers aanleren om nog meer uit hun sport te halen en hun voetenwerk nog sneller te maken.

Op dit moment geeft hij ook les bij TomFit en de voetbalacademie van Sparta.

Meer weten over onze voetenwerktraining?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak. Kinderen kunnen met hun ouder(s) een proefles meedraaien om te kijken of ze het leuk vinden. Bel of mail Armando van Breda, hij kan al jouw vragen beantwoorden.

Armando van Breda
Trainer voetenwerk

06-37295828

Fout: Contact formulier niet gevonden.