Afgelopen zondag 10 april kon de jeugd van de Vale Ouwe weer een balletje slaan. Thuis speelde ROOD met Noah Deniz, Pien en Saar tegen Irminloo, Vathorst en Nieuwland. Zij deden het fantastisch goed. GROEN met Roos, Zoe, Jouk en Lot speelden thuis tegen Irminloo en dat was een partij spannend. Roos moest als laatste winnen om er een gelijkspel uit te slepen en zij won hem in de tie-break. Eindstand 3-3. GEEL 1 11-14 met Jos, Jens, Max en Roan speelden tegen de Sprenkelaar. Zij hadden een makkie, het werd 6-0. Uit speelde GEEL 2 met Madelief, Mitzi, Bjorn en Syb tegen Hooglanderveen. Zij hebben goed partij gegeven, maar verloren net met 4-2. GEEL  13-17 met Nanouke, Savanna, Jan en Senna speelden ook uit bij Hooglanderveen, ook daar was het spannend maar zij wonnen met 4-2. ORANJE met Tess, Jesse, David en Olivier speelden uit bij Weldam. Zij werden 3e van alle deelnemers. Mooi weer en lekker tennis en de 1e dag zit er weer op.