Tennisles

Leer beter tennissen

Zowel kinderen als volwassen kunnen tennisles volgen. Tennisles voor groepen en privé-tennisles zijn alle twee mogelijk.

Het niveau maakt niet uit, iedereen kan instappen en we starten samen met het verbeteren van jouw tennisvaardigheden.

Op jouw niveau aan de slag!

Nieuw* Tenniskids Blauw

Bij tenniskids blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis aan de hand van verschillende oefeningen. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste bal-en racketvaardigheden. Plezier en samenspel staan hierbij voorop. Dit gaan we doen in samenwerking met ouders.

Nieuw* 45+ Uitdaging

Hoe zorgen we ervoor dat onze bestaande 45+ leden zo lang mogelijk plezier houden in tennis en zo lang mogelijk fit blijven? Het is een combinatie van een verkorte reeks tennislessen waarmee mensen hun spel kunnen verbeteren, gezelligheid en aandacht voor een verantwoorde belasting van het lichaam.

Volwassenen

Bij volwassenen wordt er les gegeven in een groep van maximaal 4 personen, duur van de les 60 minuten. Door het beperkt aantal spelers wordt er veel getennist en kunnen we datgene wat jij wilt verbeteren ook daadwerkelijk aanpakken. Het belangrijkste is dat het niveau van de spelers dichtbij elkaar ligt, waardoor de lesstof die wordt behandeld goed aansluit bij de groep.

Jeugd

Met de jeugd is het de bedoeling om zoveel mogelijk in groepen van 8 te trainen. De doelstelling is om alle kinderen op een zo hoog mogelijk niveau te leren tennissen. Uiteraard binnen de mogelijkheden van het kind. Ook het sociale aspect is daarbij van groot belang en elk kind krijgt de grootst mogelijke aandacht.

Privé Training

In de groepslessen probeer ik zoveel mogelijk iedereen persoonlijke aandacht te geven. Wanneer je juist op een specifieke slag of wedstrijd probleem wilt trainen is priveles een uitkomst. Het kan lastig zijn om oude patronen te veranderen en een nieuw patroon toe te passen. Dit vraagt om extra aandacht.

Groepsles

Bij groepslessen wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de onderlinge niveaus. Binnen de groepslessen wordt er zoveel mogelijk gewerkt aan technische, tactische en mentale vaardigheden. Een voordeel van groepslessen is dat er gelijk sociale contacten ontstaan. Je hebt gelijk een aantal tennismaatjes om mee vrij te spelen.

Wat je zoal kunt leren bij ons

N

Leer verschillende technieken met je backhand

N

Met meer topspin je forehand spelen

N

Je service harder en met rotatie slaan

N

Positiespel in het dubbel verbeteren

N

Volleys en smashes perfectioneren

N

Leer mentaal de wedstrijd winnen

N

Voor elk probleem een oplossing

Doe mee met een
gratis proefles!

Meer weten over onze tennis- of padelopleiding?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak. Kinderen kunnen met hun ouder(s) een proefles meedraaien om te kijken of ze het leuk vinden. Bel of mail Helma van Breda, zij kan al jouw vragen beantwoorden.

Helma van Breda
Hoofdtrainer

06-19937728