Over Fit2Hit

 

Helma van Breda

Enige jaren geleden heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en heb de KNLTB-opleiding voor tennisleraar gevolgd. Ik heb les gegeven bij o.a. ’t Stort, Laakhuisje, Volta, Barneveld en nu alweer 10 jaar bij de Vale Ouwe.

Passie

Tennissen is al sinds mijn jonge jeugd mijn passie en dit deel ik graag met anderen. Als 7-jarige begon ik met tennis bij het Laakhuisje in Putten. Elk vrij uurtje was ik te vinden op de tennisbaan. Ook bij de bond vonden ze dat ik best een partijtje kon slaan en heb daar ook jaren extra trainingen gevolgd. Hierna heb ik tot mijn 18e bij TV Strokel gespeeld omdat ik mij daar meer kon ontwikkelen. In de jaren die volgden heb ik achtereenvolgens bij Vale Ouwe Putten, NTC Nijkerk, Alta Amersfoort en LTC Barneveld gespeeld, steeds op 2e of 3e klas niveau. Mijn huidige ranking is 3 in de single en 4 in de dubbel.

In 2021 ben ik in de 45+ kampioen van Nederland geworden.
Sinds 2023 geef ik ook les in padel.

Opleiding

  • Tennis A licentie sinds 2012
  • Tennis B licentie sinds 2014
  • Padel A licentie sinds 2023
  • Applicatie Tenniskids
  • Applicatie Tenniskids Blauw
  • Applicatie Tennisfit 45+
  • Applicatie Tenniskids TOF
  • Applicatie Pickleball

Hiermee ben ik in het bezit van alle relevante opleidingscertificaten die er voor verenigingstennis- en Padelleraren beschikbaar zijn.

 

 

Ervaring

Ook naast de baan ben ik met tennissen bezig geweest. O.a. als verkoper bij een Intersport vestiging met het accent op advisering van het complete tennisprogramma. Ik ben er van overtuigd dat ik de capaciteiten heb om samen met jullie alles uit tennis en/of padel te halen wat mogelijk is.

padel helma fit2hit
helma tennis fit2hit

Vanaf 1 april 2018 werk ik verder als zelfstandig ondernemer onder de naam Tennisopleiding FIT2HIT. Samen met mijn zoon Armando, die het voetenwerk verzorgt bij voetbal en fitness, wil ik dit belangrijke onderdeel ook bij tennis optimaal gaan benutten.

Meer weten over onze tennis- of padelopleiding?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak. Kinderen kunnen met hun ouder(s) een proefles meedraaien om te kijken of ze het leuk vinden. Bel of mail Helma van Breda, zij kan al jouw vragen beantwoorden.

Helma van Breda
Hoofdtrainer

06-19937728