Afgelopen zondag 24 april mocht de jeugd van de Vale Ouwe weer de baan op. ROOD speelde uit bij Nieuwland, helaas was alleen Saar aanwezig maar zij heeft het goed gedaan. ORANJE met Tess, David, Jesse en Olivier speelden thuis en hadden een pechdag, het liep niet allemaal lekker en ze werden deze dag laatste. Zou het door de hal gekomen zijn !!! GROEN met Precilla, Roos, Lot en Tristan speelden thuis tegen Leusden. Ze hadden het zwaar en er moest geknokt worden voor elk punt. Roos wist uiteindelijk de tiebreak te winnen met 13-11, maar Leusden ging met 4-2 winst naar huis. GEEL 2 11 t/m 14 met Mitzi, Kimberly, Syb en Bjorn speelden ook thuis tegen Leusden en hoewel er spannende potjes tussen zaten wisten zij met maar liefst 6-0 te winnen. GEEL 1   11 t/m 14 speelden thuis tegen Soestdijk, zij hadden het alleen moeilijk in de dubbels maar wonnen ook vandaag met 6-0. GEEL 13 t/m 17 met Dyone, Savanna, Jan en Senna speelden uit bij Soesterkwartier, ook zij kwamen met de volle winst van 6-0 terug naar Putten. De jeugd van Vale Ouwe doet het weer erg goed.