Zondag 15 mei , een prachtige zomerse dag met veel tennisplezier bij de Vale Ouwe. Thuis speelde GROEN tegen Nieuwland met 2 nieuwe spelers Tess en Pepijn en deze deden het fantastisch. Zoe, deed het knap na de eerste verloren set kwam ze goed terug in de tweede, helaas moest zij de eer aan haar tegenstander laten. De spannendste wedstrijd werd op de baan gelegd door Jouk. De 1e set met 4-0 verliezen, de 2e set met 3-0 achter staan en dan toch met 5-3 winnen. In de tiebreak won Jouk met 7-1. Een geweldige prestatie. Het groene team won vandaag met 4-2. GEEL 2 11-14 speelde thuis tegen Hoogland en de toeschouwers die de singels hebben gezien hadden niet veel hoop meer, maar Kimberly, Madelief, Bjorn en Syb lieten zich niet uit het veld slaan en wisten er uiteindelijk 3-3 van te maken. Een prachtige prestatie van dit team. GEEL 1 11-14 met Daan, Jens, Max en Roan speelden uit bij Heerde. Ook vandaag was het een makkie , zij wonnen alle partijen en dragen de leiderstrui op punten. GEEL  13-17 met Nanouke, Savanna, Lucas en Senna speelden uit bij Soesterberg. Ook voor hen was er geen vuiltje aan de lucht en wonnen met 6-0. Zij staan nu 5 punten los en heel voorzichtig komt het kampioenschap om de hoek kijken. Dat zou wel erg mooi zijn, zeker omdat het voor de meesten het laatste jaar in de jeugd is.