Ook deze zondag was het gezellig druk met jeugd bij de Vale Ouwe. Er speelden drie teams thuis. Helaas was het voor ORANJE geen tennis buiten in het zonnetje maar in de hal ivm de baanbezetting. ROOD met Pien en Saar speelden weer fantastische wedstrijdjes in Apeldoorn en kijk naar de foto, ze hadden het goed naar hun zin. GROEN, met Zoe, Lot, Pepijn en Renzo speelden uit bij het Stort in Amersfoort en verloren helaas met 4-2. Geel 2 11-14, met Kimberly, Mitzi, Bjorn en Syb speelden uit in Zeewolde tegen Wolderwijd. Zij kwamen met een mooie overwinning van 4-2 weer naar Putten. ORANJE met Tess, David, Jesse en Olivier speelden in de hal tegen Laakhuisje, Irminloo en Vathorst en zij werden de dagwinnaar, proficiat. Geel 11-14   1, met Daan, Jens, Max en Roan speelden thuis tegen Tepci en wonnen moeizaam met 4-2. Tepci had een paar dames die een behoorlijke bal konden slaan. Daan moest met een polsblessure de singel aan zich voorbij laten gaan, gelukkig was Senna bereid om voor hem in te vallen. Door het verlies tegen Hoogland wordt het erg moeilijk om nog kampioen te worden. Hoogland zou dan zijn laatste wedstrijd minimaal gelijk moeten spelen en Vale Ouwe moet dan met 6-0 winnen. GEEL 13-17 met Dyone, Nanouke, Lucas en Senna speelden thuis tegen Maarn. Zij wonnen weer met 6-0 en staan nu 8 punten boven de tweede. Dus dat wordt zondag een feestje.