2e pinksterdag hadden Rood en Oranje nog wedstrijden. Oranje heeft wegens de te verwachten weersomstandigheden besloten om niet naar Vathorst te gaan. Rood speelde thuis tegen Irminloo, Tepci en Daisy. Het team van Daisy stuurde een app dat ze niet kwamen, van Tepci was er een speler en van Irminloo en Vale Ouwe 3, zodat er maar 7 kinderen aanwezig waren. Helma en Armando maakten er toch nog wat leuks van en werden er toch nog mooie wedstrijdjes gespeeld. Om 12 uur was de start van de afsluiting van de voorjaarscompetitie voor de jeugd van Vale Ouwe. Met een team op de 4e, 3e,2e en 1e plaats kunnen we terugzien op weer een geslaagde competitie. Bij het 1e team geel, welke al kampioen geworden was, werd er afscheid genomen van Nanouke en Lucas. Voor beiden was het het laatste jaar in de jeugd en zij horen nu bij de senioren. Ook werd er afscheid genomen van Zoe, zij gaat spelen in Hilversum. De patat en frikandellen kwamen op tafel en Annemiek, Berber, Heidi, Dieck en Lub hebben weer hun uiterste best gedaan om het de kinderen op deze dag naar hun zin te maken. Bedankt allemaal.