Afgelopen zondag 9-10 speelden er vier teams thuis bij de Vale Ouwe. Rood speelde samen met Barneveld, Flehite en Nieuwland en maakten er weer een gezellige morgen van, welke door Romee en Helma werd afgesloten met een spel. Er waren pannenkoeken en fruit voor alle spelers. Vale Ouwe Geel 13 t/m 17 speelde uit bij Vathorst en zij wisten met een verdiende 4-2 overwinning naar huis te komen. Vale Ouwe Geel 2 11 t/m 14 met Mitzi, Tess, Bjorn en Syb speelden tegen ’t Stort. ’t Stort had een betere dag en won met 4-2. Groen van Vale Ouwe met Jouk, Lot, Pepijn en Renzo speelden thuis tegen Vathorst, zij deden het voortreffelijk en wonnen met 4-2. Geel 1 11 t/m 14 speelden thuis tegen Weldam. Christiaan, Mats , Pepijn en Roan, gaven deze spelers geen enkele kans en wonnen met maar liefst 6-0. Dit team staat nu gelijk met Leusden en zij spelen aankomende zondag uit in Leusden. Vale Ouwe zal dan met 4-2 moeten winnen om 1e te worden. Spannend, maar we gaan het zien en aanmoedigen in Leusden mag.