16 oktober alweer de laatste dag van de najaars competitie. Tussendoor nog wat beelden van een seniorenteam en een paar padellers. Rood, Oranje en Groen waren al uitgespeeld. Vandaag speelde Geel 2  11 t/m 14 met Madelief, Mitzi, Tess, Roos, Bjorn en Syb uit bij Vathorst. Daar werd het 3-3 en dit team eindigde als 2e, maar met een wedstrijd meer gespeeld. Geel 1 11 t/m 14 met Christiaan, Daan, Mats, Pepijn en Roan hadden een spannende dag. Zij stonden met 19 punten gelijk met LTV Leusden en daar speelden zij vandaag tegen. Ze moesten met 4-2 winnen om 1e te worden. Na de singles was het 2-2 en nog steeds spannend. Daan en Pepijn verloren de 1e set, maar stonden de 2e set met 3-0 voor. Helaas verloren zij die met 5-3. Christiaan en Roan verloren ook de 1e set, maar wonnen de 2e. Dus toch nog kans op een gelijkspel. Helaas de tiebreak werd verloren. Maar met mooi tennis spannend tot de laatste slag. Uiteindelijk werd het team 3e. Geel 1 11 t/m 17 met Dyone, Kimberly, Savanne, Jan, Jos, Max en Senna speelden thuis tegen Nieuwland. Zij wonnen met maar liefst 6-0 en eindigden als 3e. Goede prestaties van alle teams en nu weer trainen voor de voorjaarscompetitie van 2023.