Zaterdag 19 november, voor veel kinderen een spannende dag bij de Vale Ouwe want Sinterklaas zou komen. Ruim 20 kinderen wachten vol spanning met trainer Helma en en moeders Lieke en Chantal. Toen kwam het vervelende nieuws…. Sinterklaas komt niet. Wat was er gebeurt. Sinterklaas had voor het eerst op de baan een spelletje padel gespeeld en in zijn enthousiasme was hij keihard met zijn hoofd tegen het glas aangerend, nu stond zijn neus krom en was hij naar St. Jansdal om hem recht te laten zetten. Dus vanmiddag geen Sint, maar wel zijn Pieten en al met al werd het weer een beregezellig feest en kregen de kinderen na afloop wat lekkers mee naar huis. Pieten en mama’s bedankt en we hebben gehoord dat het met Sint weer helemaal goed gekomen is. Mama Carolien, bedankt voor de prachtige foto’s.