2 April begon koud, de gravelbanen waren niet klaar en er spelen 3 teams thuis. 1 team werd afgelast, Rood was bij Randenbroek en Oranje speelde uit bij Strokel. Voor de jongens 13-17 jaar was het voor het eerst dat zij in de 2e klas speelden en ze namen het op tegen Metgensbleek. Het team met Christiaan, Daan, Pepijn en Roan hadden niet veel moeite met hun tegenstander. De enige spannende wedstrijd was die van Daan, die in de 3e set(tie-break) de winst naar zich toe moest trekken. Uiteindelijk won dit team met maar liefst 6-0. Knappe prestatie. Het gemengde team van 13-17 jaar, Dyone, Max, Savanna en Senna speelden tegen Hoogland en na de dubbels stonden zij al met 2-0 achter. Wij maakten toen de inschatting dat het 2-4 voor Hoogland zou worden, maar hadden niet op de vechtlust van Savanna gerekend. Zij verloor de 1e set, kwam terug in de 2e set en ook hier moest een tie-break de beslissing brengen. Een spannende tie-break met een prachtige overwinning voor Savanna, zodat dit team uiteindelijk met 3-3 gelijkspeelde. Geel 11-14 jaar speelde in de hal en Bjorn, Mitzi, Syb en Tess starten heel goed tegen Vego 2. Daar had zeker meer in gezeten maar Vego ging met de winst naar huis, het werd 2-4. Rood met Amber, Febe, Keyara, Sifra, Yaron en Thirza speelden uit bij Randenbroek in Amersfoort en zij hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Oranje, met Amelie, Noa, Noa Deniz, Saar en Vieve speelden uit bij Strokel in Harderwijk en werden daar heel knap de dagwinnaar. Goed gedaan allemaal. Maandag 10 april , 2e pinksterdag speelt alleen rood thuis bij de Vale Ouwe.