Maandag 10 april 2e paasdag  speelde het team ROOD van de Vale Ouwe thuis. Spelers van de Vale Ouwe waren Amber, Febe, Kyara, Sifra en Yaron. De andere verenigingen die meededen waren Barneveld, Randenbroek en Vathorst . Naast het plezier wat de kinderen hadden was het ook lekker weer. Met de trainers Helma en Lucas en medewerking van de ouders, die zorgden weer voor een drankje en wat lekkers, was het weer een geslaagd evenement. ORANJE met Amelie, Noa, Saar, Tess en Vieve speelde uit bij Sparta en evenals vorige week werden zij ook daar dagwinnaar. Mooie prestatie. GEEL 11-14 1, met Bjorn, Melvin, Roos en Tess speelde uit bij Barneveld. Helaas verloren zij daar met 5-1. GEEL 11-14 2 met David, Jesse, Jouk en Lot, speelde uit bij de Kuil in Bunschoten. Ook zij hadden een sterke tegenstander en verloren daar met 6-0. GEEL 13-17 jongens, met Christiaan, Daan, Pepijn en Roan speelde uit bij Sparta in Nijkerk en wonnen evenals vorige week met maar liefst 6-0. Top heren. GEEL 13-17 gemengd, met Dyone, Savanna, Max en Senna speelde uit bij NVLTB in Wageningen. Speelden zij afgelopen week thuis met 3-3 gelijk, nu wonnen zij met 4-2. Zowaar weer mooie cijfers en prachtige wedstrijden deze dag. Foto’s zijn o.a van Carolien.