Afgelopen zondag was het alweer de 3e competitiedag voor de jeugd van de Vale Ouwe. Er speelden maar liefst 5 teams thuis, dus alle banen bezet, heel veel publiek alleen het voorjaar wil maar niet doorbreken. ROOD met Kyara, Thirza en Yaron speelden uit bij Vathorst en hadden weer een lekkere tennismorgen. ORANJE met Amelie, Noa, Noa Deniz, Saar, Tess en Vieve speelden thuis tegen Irminloo, Sparta en Strokel en werden voor de 3e keer op rij dagwinnaar. Echt top. GEEL 11 t/m 14  1 met Bjorn, Madelief, Mitzi, Melvin en Syb speelden thuis tegen Elburg. Het werd 3-3 maar voor dit team had er meer ingezeten. Geel 11 t/m 14  2 met Jouk, Olivier, Pepijn en Tristan speelden thuis tegen Koriander. Dit team speelt voor het eerst geel en heeft het nog best moeilijk. Gemengd 13 t/m 17 met Dyone, Max, Savanna en Senna speelden tegen LTV Leusden. Goede partijen gezien, maar verloren op het nippertje met 4-2. Jongens 13 t/m 17 met Christiaan, Daan, Mats en Roan speelden thuis tegen Vathorst. Zij wonnen met maar liefst 5-1 en staan na 3 rondes op de 1e plaats. Benieuwd of ze dat vol gaan houden. Al met al een lange koude dag met leuke potjes tennis.