Het Padel Jeugdteam met Daan, Jeremy, Mats, Pepijn en Thijn speelde thuis tegen koploper Shot. Shot had alle wedstrijden nog met 4-0 gewonnen en konden vandaag kampioen worden. Het werden mooie potjes en Shot werd kampioen, maar niet met 4-0, onze jongens wisten toch maar mooi een wedstrijd van ze te winnen en uiteindelijk werd het 3-1. Hierdoor eindigde ons team als 2e in deze poule. Door de vele regen die was gevallen en de regen die ’s morgens nog steeds viel werden er wedstrijden afgelast. Het jongens team 13-17 jaar met Christiaan, Finn, Melvin en Roan  speelde thuis tegen Ter Spille. Zij verloren onnodig met 4-2, erg jammer. Gemengd 13-17 jaar met Dyone, Kimberly, Noud en Senna speelde tegen Wijhe, de koploper uit hun afdeling. Deze moesten vandaag met 6-0 winnen of  met 5-1. De dames speelden fantastisch, maar delfden het onderspit en ook de mixen gingen verloren. Senna won zijn single en dus ging het er om spannen in de wedstrijd van Noud. Als Noud won werd de tegenstander geen kampioen. Het werd een prachtige wedstrijd en na 2 sets was het 1-1. De tie-break moest uitkomst bieden en helaas ging Noud hierbij ten onder, maar hij liet ons wel even even zien hoe tennis eruit ziet. Top Noud. Vale Ouwe eindigde als 4e in deze poule.