Donderdag 28-12 was het de beurt aan de groene tennissers. Hiervoor hadden 14 kinderen zich opgegeven, waarvan er een aantal vanuit andere plaatsen. Trainer Helma had de kinderen ingedeeld in 3 poules. Bij aanmelding kregen alle kinderen weer een lot, waar ze na afloop een prijs voor konden ophalen. Tussendoor stonden er weer hapjes en drankjes klaar, deze werden verzorgd door Ariët en Chantal. De winnaar van Poule A werd Anadita Parsai, de winnaar uit poule B werd Liam Maas en de winnaar uit poule C werd Noa Peeters. Na afloop kregen alle deelnemers een medaille en natuurlijk waren er pannenkoeken gebakken door Berber en Lub. Het eten en drinken en de medailles waren beschikbaar gesteld door Tennisopleiding Fit2Hit, Brons Schildersbedrijf, Plus Supermarkt en een sympathieke sponsor die niet genoemd wil worden.