Vandaag 29-12 was het de beurt aan Geel. Trainer Helma wilde dit eerst verdelen over twee dagen, maar helaas waren er een aantal oudere kinderen die op zaterdag moesten werken. Er hadden zich 22 kinderen ingeschreven, maar omdat de zaterdag niet doorging moest er een zich terugtrekken. Vanmorgen voor aanvang melden zich er twee kinderen wegens blessures af en starten we dus met 19 kinderen. Er werd gespeeld in de dubbel en in de enkel en ook vandaag waren er weer spelers uit de regio die zich opgegeven hadden. Er was weer volop drinken en eten en ook hadden alle deelnemers weer een lot ontvangen. Ook vandaag waren er weer een aantal enthousiaste ouders die kwamen assisteren. Berber en Lub, Annemiek en Jacqueline waren druk bezig met het voorbereiden en het serveren van de pannenkoeken aan het einde van het toernooi. Bij de dubbel werden Roan van ’t Hul en Finn Prins eerste, bij de heren single was Josh Boonstra de nummer een en bij de dames werd Esmee van de Pol eerste. De Vale Ouwe kan weer terugkijken op een zeer geslaagd jeugd Kersttoernooi. Na afloop kregen alle deelnemers een medaille. Het eten en drinken en de medailles waren beschikbaar gesteld door Tennisopleiding Fit2Hit, Brons Schildersbedrijf, Plus Supermarkt, Stukadoors- en Klusbedrijf Koster en een sympathieke sponsor die niet genoemd wil worden.