Afgelopen zondag 7 januari was er weer van alles te beleven op het park van de Vale Ouwe. Het ORANJE team met Febe, Sifra, Thirza, Kyara, Yaron en Izzy was vandaag de  gastheer voor NTC, Alta, Randenbroek en Barneveld. Vale Ouwe voor het eerst vanuit rood meedoen in oranje was best moeilijk maar ze werden uiteindelijk 4e. Het 1e jongensteam Geel t/m 17 met Daan, Pepijn, Samuel en Seth speelde tegen Tepci en daar was prachtig tennis te zien, zij wonnen met maar liefst 5-1. Het 2e jongensteam Geel t/m 17 met Finn, Joshua, Max en Roan hadden het moeilijker tegen Almere 2. Ondanks hun inzet verloren ze met 5-1. Gemengd 13-17 speelden uit tegen de Stuw en verloren met 5-1. GROEN speelde uit tegen ’t Stort  en wonnen met 4-2. Junioren 11-14 speelde uit tegen Vathorst en wonnen met 6-0. Ook het Jeugd Padelteam speelde hun 1e competitiewedstrijd thuis tegen de Rading. Jeremy, Jens, Thomas en Thijn gaven niets weg en wonnen met 4-0. Er waren vandaag weer heel veel ouders op het park en het met het weer werd het een gezellige dag.