Zondag 14 april om 10 uur waren er weer drie thuiswedstrijden voor de jeugd van de Vale Ouwe. Een lekker zonnetje, jeugd die er zin in had en ouders om het weer gezellig te maken. GROEN, met Amelie, Noa, Tess en Vieve had de twee voorgaande wedstrijden gewonnen en vandaag moesten zij het opnemen tegen een geduchte tegenstander Flehite uit Amersfoort. Maar liefst drie wedstrijden werden verloren met een tie-break dus volop spanning. Uiteindelijk werd het 5-1 voor de tegenstander, maar mooie potjes tennis gezien. GEEL 11-14, met David, Finn, Jesse en Lot speelde tegen Eemnes. Dit team heeft zijn eerste twee wedstrijden ook gewonnen en wil dit graag vasthouden. Ook hier waren er veel tie-breaks alleen vielen die in het voordeel uit van de Vale Ouwe en werd het 4-2. Hier zag je tennis op niveau, wat werd daar al volwassen getennist, petje af. GEMENGD 13-17 , met Bjorn, Mitzi, Syb en Tess speelden tegen Barneveld. Tess had het erg moeilijk, zij was geblesseerd maar speelde beide partijen, knap hoor. Hoewel het er in het begin naar uitzag dat Barneveld er met de winst vandoor zou gaan, wisten Mitzi en Bjorn de laatste partij naar zich toe te trekken en eindigde het hier op 3-3. Een mooie dag met veel en goed tennis, de jeugd van de Vale Ouwe is goed bezig.