Een zonovergoten Hemelvaartsdag, stralende kinderen en fantastische ouders, dat waren de ingrediënten voor een meer dan geslaagde Ouder – Kind Toernooi bij de Tennis en Padelclub de Vale Ouwe. 20 koppels hadden zich opgegeven in drie categorieën t.w. Rood, Groen en Geel. In rood deden voor het eerst Rosalie, Lizz en Valou mee. Samen met hun papa maakten ze er een een hele mooie morgen van en kregen ze alle drie een beker. Bij groen deden Amber, Amelie, Jur, Noa, Saar, Tess en Vieve mee. Daar lagen de uitslagen dicht bij elkaar. Jur werd daar 2e en Amelie kwam als winnaar uit de bus. Bij geel waren er 2 poules, bij de poule van Julia, Lot, Mitzi, Roos en Tess werd Roos 2e en Mitzi 1e. Bij de andere poule met Finn, Jesse, Kimberly, Pepijn en Syb, eindigde er drie met 18 punten. Onderlinge uitslagen moesten hier de eindstand laten zien. Finn en Pepijn werden 2e en Jesse werd hier 1e. Een geslaagde dag met na afloop nog patat, frikandel en drinken en trotse kinderen met hun ouders. Met dank aan alle ouders die hebben meegewerkt en Patrick natuurlijk druk achter de bar.