Afgelopen zondag 26-5 werd er weer veel getennist door de jeugd van de Vale Ouwe, uit en thuis. Gemengd 13-17 speelde uit bij de Vijverberg en verloren helaas met 4-2. Groen 10-12 speelde uit bij Randenbroek en verloren ook met 4-2. Junioren 11-14 speelde uit bij de Eemslag. Bij de start stonden beide teams met evenveel punten aan de kop. Vale Ouwe was de betere en won met 4-2. Dit team kan dus aankomende zondag thuis kampioen worden. Oranje met Amber, Febe, Izzy, Sifra, Thirza en Yaron speelden thuis tegen Flehite, NTC en Stort en eindigden op de 3e plaats. Jongens 13-17 2 met Christiaan, Finn, Max en Roan speelde tegen de Kuil. Zij verloren helaas met 4-2. De mooiste wedstrijden lieten de heren van 13-17 1 zien. Daan, Mats, Samuel en Seth speelde tegen de 1e van hun poule Ittersum. Wat een wedstrijden en wat een niveau. Prachtig om te zien en ik denk dat we zonder meer kunnen vaststellen dat Daan Leugs de titel speler van de dag verdiend heeft. Hij moest diep gaan en de wedstrijd werd in de super tie-break onderbroken door hevig noodweer, zodat bij de stand 3-3 de wedstrijd werd uitgespeeld in de hal. Daar won Daan dik verdiend met 10-8. Het team verloor de wedstrijd wel met 5-1, maar er werd op hoog niveau getennist.