De laatste competitiedag voor de meeste teams was een droge dag met weinig zon, maar gezellig met veel ouders. Gemengd 13-17 met Bjorn, Devin, Mitzi, Kimberly, Roos, Syb en Tess speelden uit in Dieren. Het werd daar 3-3. Dit team eindigde op de 2e plaats. Jongens 13-17 1 met Daan, Mats, pepijn, Samuel en Seth speelden uit in Vroomshoop. Zij verloren met 5-1 en eindigden op de 5e plaats. Jongens 13-17 2 met Christiaan, Finn, Joshua, Max en Roan speelden thuis tegen Iduna. Met veelal goede partijen hebben ze toch de eer aan Iduna moeten laten, zij verloren met 4-2 en eindigden daarmee op de 6e plaats. GROEN met Amelie, Alexander, Noa, Saar, Tess en Vieve speelden thuis tegen Nieuwland. Hoewel de uitslag het niet doet vermoeden, waren het ontzettend spannende partijen. Het team verloor met 6-0 en eindigde op de 5e plaats. Geel 11-14 met David, Finn, Jesse, Jouk, Lot en Renzo speelde thuis tegen Maarn. Zij wonnen met maar liefst 6-0 en eindigde op de 1e plaats. Dus toch nog een kampioen. Gefeliciteerd. Na afloop was er voor alle teams pannenkoeken eten, geregeld door Berber en een aantal ouders die zorgden dat het eten en drinken op tafel kwam. Hartelijk dank daarvoor.