Het weekend van 21 en 22 juni stond bij Tennis en Padelclub Vale Ouwe in Putten in het teken van de jeugd en wel het jaarlijks terugkerende Tennis en Slaapfeest. Om 16 uur kwamen er 30 enthousiaste kinderen binnen en nadat ze hun slaapzakken e.d. in de kantine hadden gelegd werd er door de trainer met de kinderen in verschillende vormen tot 18 uur getennist . Na deze tennis opening werd er door een aantal ouders gezorgd voor lekker eten en drinken en met veel plezier werkten ze alles naar binnen. Na het eten hadden de ouders gezorgd voor veel spelletjes, waaronder lasergamen. De lol van de kinderen was enorm en ze hebben genoten van alle spellen. Om 21 uur was het natuurlijk tijd voor het NL – FR. Niet iedereen ging kijken, een aantal ging liever tennissen in de hal. Na het voetbal bleven de kinderen zich vermaken tot diep in de nacht met zingen of schreeuwen eigenlijk, tennissen en/of tafeltennissen. Rond 3 uur in de morgen sliep iedereen wel.

’s Morgens om 9 uur allemaal opstaan en natuurlijk hadden de ouders voor een goed ontbijt gezorgd. Na het ontbijt werd de hal opgeruimd en de slaapzakken alvast ingepakt. Iedereen was natuurlijk goed uitgerust, ook de slaapouders en na het inpakken, hoe kan het ook anders, stond er weer tennis op het programma. Dit duurde tot 11.30 uur. Toen werd er door de trainer Helma van Breda een slotwoord gesproken en werden de ouders Annemieke, Berber, Heidy, Jacqueline, Lub en Marjan voor hun fantastische inzet bedankt. Ook de sponsoren, Bouwbedrijf Helsdingen, de ouders van Tess Denie en de ouders van    Jesse van ’t Veld werden bedankt voor hun financiële bijdrage. De Vale Ouwe zorgde voor het warm eten en het ontbijt. De deelnemende kinderen kregen allemaal een Topperstrofee, aangeboden door FIT2HIT , mee naar huis. We kijken weer terug op een zeer geslaagd slaap en tennisfeest.