We laten ons niet gek maken. Ook in de kerstvakantie heeft Fit2Hit Tennisopleiding wat georganiseerd voor alle jeugdspelers van de Vale Ouwe. Vandaag 28-12 was het de beurt aan een combi van Rood en Oranje. Onder de bezielende leiding van Helma en met medewerking van Annika, Kimberly en Armando waren ruim 16 kinderen in de weer om te trainen voor een wedstrijd. De start met een warming Up van Armando was om 13.00 uur en de trainingswedstrijdjes waren gepland tot 15.30 uur. Het was prachtig weer, een lekker zonnetje en met kerstmuziek op de achtergrond hadden de kinderen er goed zin in. Er waren vier poules en de finalisten waren Precilla Vos tegen Sem van Rijn, hier won Sem de Gouden Medaille en Precilla de Zilveren Plak. In de andere finale speelden de broers Tim en Stijn van Nieuwenhuizen tegen elkaar en was de Gouden plak voor Tim en ging Stijn er met de Zilveren Plak vandoor. Alle kinderen kregen een medaille en een rugtas met allerlei lekkers er in wat gesponsord werd door de Sligro.