JongPutten
TENNISSEN IN DE VAKANTIE

Kom jij een balletje slaan in de vakantie bij de Tennisvereniging De Vale Ouwe en Fit2Hit. En als het slecht weer is gaan we gewoon naar binnen, geen excuus om dus niet te komen! We zien je daar!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Op Dinsdag 27 augustus en Donderdag 29 augustus zijn er de Vale Ouwe vakantiedagen. Alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn hierbij welkom. Opgeven bij helma@fit2hit.nl


 

 

In het weekend van vrijdag 6 op zaterdag 7 september is er weer het jaarlijks tennisweekend bij de Vale Ouwe.  Geef je zo snel mogelijk op bij helma@fit2hit.nl


 

Vanaf 22-7 is het vakantie voor de tennissers van de Vale Ouwe.


 

Op vrijdag 12 juli is er afsluiting van de voorjaarscompetitie met een BBQ voor alle kinderen en hun ouders die mee hebben gedaan
Opgeven voor 5 juli via helma@fit2hit.nl

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september hebben we een tennisweekend voor de jeugd.
Opgeven voor 1 september via helma@fit2hit.nl

Dus data vrijhouden, nadere informatie volgt.

 

Voor iedereen die twee keer traint en nog geen toernooi heeft gespeeld, hieronder een link met alle jeugdtoernooien in Gelderland en Utrecht.

Toernooikalender-knltb-zomerkalender-provincie-gelderland-2019-junioren

Toernooikalender-knltb-zomerkalender-provincie-utrecht-2019-junioren.

Helma van Breda Kampioen

Dames Barneveld weer Kampioen.
Met een 4-2 overwinning uit bij Hillegom werden Annick Evers, Gemma Otten, Helma van Breda, Gaby Evers, Sharon van Dam en Ada van Ginkel-Goor weer kampioen in de 1e klasse.
Gefeliciteerd allemaal.

Vale Ouwe Geel verliest voor het eerst

Het had vandaag een feest moeten worden voor het Vale Ouwe Geel team Zondag. Hoe anders werd het. Helmich werd uit zijn bed gebeld met de vraag of hij wilde spelen ivm ziekte van Lucas. Dat is dus geen goede start. Snel ontbijten en dan jagen naar Almere om op tijd te zijn. Er moest met 6-0 gewonnen worden tegen de nummer 3 Almere Buiten. Maar wat een teleurstelling werd dat. Nanouke werd van de baan gespeeld, maar gelukkig had Yara wel een antwoord op het harde slaan van de dames. Zij won gelukkig wel. Helmich werd van de baan gespeeld en verloor zijn 1e singel deze competitie . Lex had ook niet veel in te brengen, dus na de de singles stonden we al met 3-1 achter. Dan moesten de dubbels nog een beetje balans gaan brengen. Helaas de dames verloren maar net in de tie-break en de jongens hadden nog wel kans in de 2e set, maar het weer en de vermoeidheid sloegen toe en ook zij verloren hun dubbel. Dus ipv 6-0 winnen werd het een 5-1 nederlaag. Overigens wel volkomen verdiend door Almere.We zijn wel bruin geworden vandaag maar eindigden door dit verlies op de 3e plaats. Voor alle duidelijkheid niet slecht voor een team dat voor het eerst meedeed tot 17 jaar, met spelers van 12, 13 en 14 jaar.

Ouder-kind toernooi Vale Ouwe

Ouder-kind toernooi Vale Ouwe

Wanneer

Hemelvaartsdag 18 mei 2023 van 10.00 – 14.00 uur

Alle kinderen van de Vale Ouwe samen met je moeder, je vader, je oma, je opa of je buurvrouw of buurman. Kosten € 6,00 per koppel.

Opgeven via info@fit2hit.nl voor 10 mei 2023 !!!!!

Download PDF

Meer weten over onze tennisopleiding?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak. Kinderen kunnen met hun ouder(s) een proefles meedraaien om te kijken of ze het leuk vinden. Bel of mail Helma van Breda, zij kan al jouw vragen beantwoorden.

Helma van Breda
Hoofdtrainer

06-19937728