Afgelopen zondag was het de 4e competitiedag van Vale Ouwe voor de jeugd. Geel  t/m 17 speelde tegen medekoploper NTC uit Nijkerk. Het werd een zware dag voor het team uit Putten. Linge, Savanna, Lucas en Senna kregen het behoorlijk moeilijk en dat bleek wel, Lucas verloor voor het eerst zijn singel in 3 jaar. Gelukkig wist Savanna haar singel te winnen en kwam het team met een 3-1 achterstand uit de singels. Gelukkig wisten ze beide dubbels te winnen en werd het uiteindelijk 3-3. Geel 1 t/m 14 met Dyone, Joshua, Max en Olivier speelden ook bij NTC en zij gingen met een 5-1 overwinning naar huis. Thuis speelde geel 2 tegen Irminloo. Jennifer, Daan, Jens en Roan kenden met dit team geen problemen en wonnen met 6-0. Groen speelde ook thuis tegen Irminloo. Madelief, Bjorn, Syb en Tristan wonnen deze partij ook met 6-0. Oranje, met Precilla, Fiene, Roos, Zoe, Jouk en Sem speelden uit bij Strokel en zij werden voor de 3e keer de dagwinnaar. Rood speelde uit bij Wolderwijd in Zeewolde en Tess, David, Jesse en Olivier wisten er ook daar weer een mooie dag van te maken.