Zondag j.l. 26-9 speelde Groen thuis tegen het sterke Sparta. Dat hebben ze geweten. Precilla, Roos, Syb en Tristan verloren met 6-0, maar ze hebben hun uiterste best gedaan. Geel t/m 14 jaar speelde thuis thuis tegen Strokel. Dat leverde mooie partijen op. Kimberly, Mitzi, Daan en Roan wisten met 4-2 te winnen. Oranje werd voor de 3e keer op rij dagwinnaar, ditmaal bij Irminlo. Trots op Lot, Tristan en Sem. Rood , met Noa, Tess, David en Olivier hadden weer een fantastisch tennisuitje en waren te gast bij Strokel. Geel 13-17 meisjes speelden uit bij Kerschoten. Dyone, Jennifer, Nanouke en Savanna speelden goede wedstrijden , helaas door een knieblessure van Savanna kon er een dubbel niet worden gespeeld en werd de eindstand 3-3. Anders had er ook hier zeker een overwinning in gezeten. Jongens 14-17 speelden uit bij het zeer sterke team van de Eemslag. Goede wedstrijden maar Joshua, Lucas, Olivier en Senna gingen met een 4-2 verlies naar huis. Dus dit weekend wisselend succes bij de jeugdteams van de Vale Ouwe.